Besiktningsbeteende | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Besiktningsbeteende

Det är nya tider nu, det är helt klart. Tider där man varken kan eller får lita på sin egen instinkt som säger en ifall man är frisk eller inte. Det räcker liksom inte med den extremt pålitliga manliga intuitionen som man klarat sej på under åren. Nä du! Nu behöver man göra tester och invänta provsvar på ifall man är lämplig att släppas ut i det riktiga samhället bland alla andra som redan blivit besiktigade och godkända utan anmärkning.

Så nu sitter jag här och frenetiskt loggar in på 1177 var 5:e min för att vara säker på att få syn på utlåtandet innan det hunnit kallna och därmed hunnit förvanskas. Det sista man vill är ju att bli tvungen att göra ett nytt test med kräkreflexen som insats där man har en sticka längst ner i halsen skrapades på hallväggen i 20 sekunder. 2 ggr dessutom. Roligare sysslor finns liksom…

Undra om jag inte ska logga in en sväng till just in case….

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats