Nattliga hjärnspöken | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Nattliga hjärnspöken

Så är vi där igen då. Ännu en period, länge sedan sist nu, där jag lever ut det jag drömmer om nätterna.

I natt har jag letat efter min sk Hedmans-nyckel precis överallt. Jag skulle hjälpa några som inte hade en egen. Och eftersom dom varken visste vad en Hedmans-nyckel var eller hur den användes så rykte jag in.

Öppnade natten med att väcka Eva när jag letade i byrålådorna i sovrummet. Utan framgång såklart. Har svaga minnen av att ha varit runt bland skåpen och hyllorna i köket med. Om detta är dröm eller verklighet är oklart dock. Har svaga minnesfragment av att ha varit och grävt i tvättkorgen, ofräscht jag vet, och tvättmaskinen i badrummet med.

När vi klev upp i morse kändes det som om jag inte sovit en enda blund. Det var som om jag jobbat konstant med att hitta min Hedmans-nyckel. Som jag såklart aldrig fann. Eva frågade mej till och med vad jag höll på med i natt när på morgonen vi gick mot bilen . Jag svarade henne helt självsäkert att jag drömde om att jag skulle hjälpa någon med min Hedmans-nyckel som jag inte haft framme på länge. Och grejen är att när jag sade det till henne så var jag säker på att jag hade en. Och nej, eftersom jag aldrig fann min nyckel så hjälpte jag aldrig dom som jag tänkt göra en insats för heller.

När jag kom till jobbet så undrade jag för mej själv om jag ens visste vad en Hedmans-nyckel var. Så för att slippa misstro mej själv så googlade jag för att se ifall det ens fanns något som hette så. Det enda Google hittade var att hockeyspelaren Victor Hedman fått Örnsköldviks hedersstipendium ”Stadens Nyckel”.

Ska bli skönt med lite sömn i natt känner jag….

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats