Jag och mitt munskydd | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Jag och mitt munskydd

Eftersom jag inte har någon pluggteknik att prata om så nöter jag in saker i skallen genom att konstant rabbla allt som ett mantra på insidan av skallen. Eller genom att säga det rätt ut.

Denna tid med designer-munskydd i alla olika modeller ger mej helt oanande möjligheter. Att jag dessutom jobbar på en skramlig industri gör att jag kan gå omkring och prata för mej själv i normal samtalston hela skiftet utan att en enda kotte hör eller ser mej.

I denna tid ser jag ut som vem som helst. Fatta om det inte varit inne med munskydd! Då hade man ringt efter en pling-plong-taxi direkt säkerligen. Vem pratar med sej själv nonstop i 8 timmer samtidigt som man rullar rör och har sej? Eller tvärt om då? Vem raggar omkring med munskydd som om det vore ett designer-plagg att matcha sin slips med om det inte är Corona-tid?

Någon som matchar slipsen med sitt munskydd?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats