Fredag 2.0 | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Fredag 2.0

Idag började iaf fredagen på riktigt! En sån där fredags-fredag då man halv-kalkylerar hel-fel i allt man försöker sej på. Gör om blir mer gör fel än rätt. Ingen dag att få en impuls att ta upp hjärnkirurgi direkt.

Strike 1 var när Eva smsade mej att jag nog hade fel frukost med mej i jobbväskan. Men så var det inte såg jag när jag tittade ner i den. För jag hade ingen med mej. Ingen lunch heller för den delen. Så en svalkande 7 minuters promenad i minusgrader för att köpa frukost öppnade den första dagen med minus grader den här veckan. Och för att maximera min egen tankevurpa lite extra så köpte jag inte med mej en lunch samtidigt. Jag fick väl antagligen mersmak och ville ut i kylan en gång till för att piggna till vid lunch säkert.

Jag skulle kunna vara bitter och säga att jag blev bländad i ögonen av solen med. Eller att min skugga inte ens ser ut som den självbild jag har av mej själv. Fast det ligger inte för mej. För jag har ju fått motionera i solen idag. Och det i ett tempo som sparade in tid så att jag inte kände av den kalla nordanvinden som blåste bland dom där minusgraderna. Det i sin tur ventilerade mitt system och blodomlopp så att jag fick ny och fräsch energi att starta om min dag med.

Och just ja, några koppar färsk-bryggt Zoegas Skånerost sköljde ner min inköpta brie-och-pepparsalami-baguett som var helt gudomligt god. Och hade inte dagen börjat snett så hade det aldrig hänt. Allt har ett syfte och en orsak i livet.

Fredag 2.0 helt plötligt ba!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats