Livets lärdomar finns överallt | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Livets lärdomar finns överallt

En sak som jag lärt mej under denna pandemi är att kunna ta människor och olika människotyper. Detta pga att man varit tvungen att leva med, och rätta in sej i, alla dessa restriktioner vi lever med.

Förut har jag tyckt det varit en utmaning att säga åt och till för mej helt okända människor olika mindre bekväma sanningar. I och med situationen vi lever i nu så har det blivit en sak jag måste göra till och från. Det gör att jag inte längre tycker att det är lika jobbigt att göra det. Jag upplever också att det i dom allra flesta lägen möts med respekt och förståelse. Dom allra flesta är faktiskt tacksamma för att man påminner om tex att hålla avståndet eller att rengöra olika saker.

Dom fall där det inte går riktigt som tänkt har jag lärt mej att hantera. Det går oftast att resonera sej fram till förståelse om man bara tar det i lugn och ro. Dom få gånger det inte går så får man bara ha acceptans för att man inte når varandra så att man inte tar det personligt. Om man skiljer på sak och situation så förstår man att det finns parametrar som gör att man får vara nöjd med att man inte förstår varandra just då. Alla bär ju på olika saker på insidan som inte syns på en liksom. Man får behandla alla med respekt även dom ggr man inte själv får det tillbaka. Man har det tillbaka senare. Om båda gör fel så blir det inte rätt för det liksom. Alla agerar utifrån sin uppfattning och uppfattningsförmåga. Så enkelt är det liksom.

Alla saker som inträffar under livets gång har lärdomar att ge. Man måste bara vara lyhörd för dom.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats