Soffpotato Sandin | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Soffpotato Sandin

Hade vår soffa varit av trä så hade träsmaken varit mer än tydlig nu. För i den har jag spenderat exakt all tid sedan vi kom hem. Nä, nu ljög jag. Vi lagade ju tacos och åt det på eftermiddagen. Så minus en timme då.

Det som var tänkt som ett par timmar pluggning blev visst till hela dagen. Jag har faktiskt haft lurar i öronen hela tiden jag suttit i soffan. Jag formligen sögs in i nästa kvartals release-godis-träsk. Och just nu är det en god, fast köttig, känsla i skallen. Det ska få sjunka in lite innan jag lägger nästa lager ovanpå. Jag kör alltid lager på lager för att få det att ligga kvar på djupet i skallen.

Först lite soffhäng typ…. Som om det behövs…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats