Sista ”kvartalet” på gång | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Sista ”kvartalet” på gång

En sista kvartalsutbildning för det här kvartalet kvar. Det är den i Les Mills Grit. Och eftersom Grit är mitt nyaste koncept så är den dessutom den viktigaste i med. Att ”komma in” i nya koncept med tänk, teknik, och förståelse tar sin tid innan det fullt sitter. Att då få dra av den idag känns bra. Efter det kan jag fullt ut gå in i den grymma Grit United på allvar!

Kvartalet idag är på den vanliga tiden som är lite senare än dom andra jag gått den här omgången. Att det blivit många olika tider beror nog på att alla utbildningar gått i det digitala forumet och inte ska krocka med alla dom andra koncepten. Så det ska bli skönt att komma hem i lugn och ro för att landa lite innan detta sista ”kvartal” idag.

Nästa vecka blir allt lugnt igen. Det ska bli rätt skönt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats