Sen, men på tid | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Sen, men på tid

Aningen sen efter klass hade jag 7 min på mej att gå hem och starta datorn för att logga in på webinaren av BodyPump. Och eftersom det tar 5 minuter att gå hem så fick jag jogga för att vara säker på att hinna. Med CXWORX och Grit Strenght i kroppen så var det en inte så jättelätt uppgift. Alla jag passerade på vägen hem trodde nog jag var aningen knäpp som löpte gatorna mitt i stan med en stor väska runt halsen.

Jag sladdade in och slängde av mej alla svettiga kläder och hoppade i lite torrt och satte mej till bords med 3 min till godo. Efter inloggning fick jag tid till att fylla upp en tallrik med middag som jag mumsade i mej under webinaret. Inga problem för en händig karl!

Med 15 min pause till webinaret i CXWORX fick jag tillfälle att snabbduscha innan det var dags igen. Inte jättekul att sitta en timme till svettig och dan. Och jag hann precis på tid. Sen gick pulsen ner på allvar….

En tisdag liksom.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats