Dom små, men ack så viktiga sakerna | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Dom små, men ack så viktiga sakerna

Oftast är det dom små sakerna som gör det. Dom där nyanserna som man liksom normalt inte ens reflekterar över i huvudtaget. Så har det alltid varit, men det har aldrig varit tydligare än nu i pandemi-tider. Saker som vi hela tiden har och/eller gör är helt plötsligt saknade. Sånna saker som vi inte ens räknar med att dom skulle vara viktiga eller behövliga. Dom där sakerna som bara är och ska vara.

Som idag när vi stekte ägg för första gången på länge (Inte för att vi varit utan ägg, men vi har iaf inte fått för oss att steka ett på länge). Normalt äter vi ett par stekta ägg i veckan iaf. Nu har det gått ett par månader sedan sist. Helt plötsligt så var ägget likställt med en champagne-frukost, eller en bättre bit oxfilé. Billigare lyxbrunch än såhär har jag aldrig ätit. En oxfilé för i runda slängar 2 kr är inte något jag stött på tidigare. Misstänker att det nog inte händer heller…

Dagens oxfilé : Stekt ägg, paprikapulver, torkad chili från Thailand och salt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats