Livet som Les Mills instruktör | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Livet som Les Mills instruktör

Jag har hävdat länge att mången person har Biltema-korven att tacka för mycket. Vi pratar en social stund en förmiddag, lite värme och kärlek en bister höstkväll, den kan också vara skillnaden mellan svält och överlevnad för en billig peng. Biltema korven är verkligen allas bäste vän, fattig som rik.

Dom om min ödmjukelse när en deltagare kommer fram och ger mej en present efter klassen helt apropå sådär,. Ett par strumpor med just Biltema-korv på! Det här är stort på många plan! Det här är inget man kan förringa bara sådär! Ett par strumpor med vår tids viktigaste näringsreserv på liksom! Den här personen har fatta grejen BIG TIME! Hur grymt?

Nu vet jag vad jag kan gosa ner mina fötter i när jag rockar soffan på kvällarna…. Risken är väl bara att man blir tokhungrig hela tiden kanske…

Livet som Les Mills instruktör ba liksom!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats