Förädlad köttfärs en lördag | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Förädlad köttfärs en lördag

I kylen låg ett överblivet kilo köttfärs som behövde lagas i ordning. Det första som kom upp i minnesbaken var köttfärslimpa. Det duger väl en lördag liksom, resonerade vi. Förövrigt en rätt som klarar sej själv i ugnen och passade bra idag.

Till köttfärslimpa skall det såklart vara stekt lök. Vår version är att vi steker den i honung för lite karamelliserande effekt. Finns inte det hemma så går det med bra med sirap med.

Kokt potatis är såklart med på tallriken, brunsås ett måste med. Jag föredrar lingon som tillbehör, Eva ska ha sin svartvinbärsgelé hon. Kokta grönsaker är en smakhöjare som jag helst har till, idag lös dom dock med sin frånvaro. Ibland får man nöja sej ändå.

Åter till sysslolösheten.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats