Multitasking-fredag | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Multitasking-fredag

Trots att Gävle levererar riktigt bra väder, och att det är mitt i semestern, så är BodyPump på Member 24 Kyrkogatan det dom inbitna vill ha med sej hem innan helgen. Det blev en svettig timme i sedvanlig rep-effect-anda. Är det fredag så är det liksom! Varför ska man svika sitt fredagsmys bara för att det är i lite sol som gluttar fram liksom.

Kvällsaktivitet efter endorfinpåfyllning i afton är Evas multitasking. Dvs tv och pussel samtidigt. Det här är inget för en Johan Znaiden Sandin att pyssla med. Det blir mer att fälla tillbaka reclinern och luta sej tillbaka för att betrakta hennes skills. Sånna som mej ska inte utföra fler än en sak i stöten. Om ens det….

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats