Kaffe och surr | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Kaffe och surr

Vi tog oss en tur ut till Forsbacka för att hälsa på vänner i förmiddags. En trevlig stund med kaffe och surr med vänner vi inte träffat på ett bra tag kändes som att det var mer än dags för.

Att bli bjuden på hemgjord glass bara sådär var inte helt väntat. Och som sann glassälskare säger jag att hemgjord glass borde vara att betrakta som sallad. Hemgjord glass borde man få sej en portion av var dag.

Då det var länge sedan vi hälsade på så var det kul att se hur mycket dom rustat allt där i huset. Riktigt kul att få se andras rust nu när vi inte längre själva bor i hus. Det blir liksom som ett substitut för oss nyblivna lata lägenhetsmännskor.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats