Nytt liv, nytt fokus | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Nytt liv, nytt fokus

En sommar med för oss inte-sommar-väder ger utrymme för andra tankar. Funderingar på hur vi skulle vilja att allt här hemma ser ut och fungerar för att optimalt passa oss smyger sej på. Efter åren i hus så är man inkörd på att vilja ha det på sitt sätt och inte lära om för att anpassa sej.

Vi satte oss ner och skrev ner allt vi skulle vilja göra här hemma helt utan prioriteringsordning. Med allt nerskrivet så gjorde vi om listan till en ”specad” prio-lista efter vad som var viktigast. Detta för att det inte ska bli en Arga Snickaren-historia av det hela. Vem vill ha Anders Öfvergård flåsades i nacken i sitt eget hem liksom.

Skillnaden nu från förr är väl att nu hamnar fokus på hur bekvämt man kan få det hemma, förr handlade det mer om snyggt. Det ska liksom vara enkelt att få det soft och chill hemma framförallt. Oljade golv och fräcka ytterdörrar har bytts mot ”flufftofflor” och smaskiga snittar. Nytt liv och nytt fokus liksom.

Bring on the flufftoffla.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats