Livsbalans | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Livsbalans

En lugn och skön torsdag med Eva vid pusslet och mej bredvid som en sämre medpusslare (är allvarligt talat den sämste pulsaren i Svea rike) så vad det skönt att få gå ner till gymmet och köra min ordinarie torsdags dubbel bestående av Grit Strength och CXWORX. Det är det här vi kallar livsbalans, lite på och lite av.

Påfyllningen efter gymmet idag bestod av något för oss helt nytt. Nötytterfilè hette det visst. Lite i formen som fläskytterfilé men utav nöt istället. Pga den smidiga formen så var det riktigt enkelt att få den alldeles perfekt stekt. Eva gillar medium och jag gärna rare typ.

Tillbehör idag blev ugnsstekt spetskål med lite salt, och och en skvätt olja. Det här är tillbehöret att dö för. Ett perfekt alternativ till tex potatis. Eller både och för den som vill.

Jag som inte kan leva utan feta ost och något starkt gjorde en kompott av just fetaost och jalapeños till. Det var mer eget eget tycke, inget som kocken rekommenderade. All and all ännu en fin semestermiddag innan ryggläget i soffan.

En vanlig torsdag SOMOSS.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats