Alltid lite bättre | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Alltid lite bättre

Dom saker som utvecklar dej mest är dom som är obekväma. Allt det som du redan är bekväm i kan du ju redan. Det är ju dom saker som du inte kan, eller som du kan men som presenteras för dej i lite obekväma scenerier, som utvecklar dej. För att utvecklas bör du därför söka dej utanför din bekvämlighetszon.

Som idag när det regnar till exempel. Och just idag då vädret vände mot det, för mej, mindre bekväma så har jag en vikarieklass i Circle HIIT Outdoor klockan 17:30. Jag väljer då medvetet att göra det mindre bekväma vädret till min motivator. Jag tänker då att om vädret blir riktigt blött och trist och jag har en utomhusklass så kommer jag att få kämpa lite extra för att älska dom 45 minutrarna jag ska spendera med gänget utomhus. Men jag vet samtidigt att när jag tar det medvetna valet och beslutet så kommer det att vara så med! Efter det så är jag en lite bättre version av mej själv!

Alltid lite bättre än igår är min paroll! Hoppas du följer i mina fotspår! Antigen på klassen, eller på den mentala och kroppsliga resan som börjar idag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats