Tvättiden som försvann | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Tvättiden som försvann

Raskade på lite extra med promenaden från jobbet till bilen då vi hade extra mycket tvätt idag. Tanken var att om jag var hemma lite tidigare än normalt så kanske jag kunde tjuva in lite på tiden innan vår ifall dom innan var klara.

Lätt mallig, och med ett nöjt leende på läpparna, var jag mycket riktigt hemma i bra tid. Och eftersom tvätten var osorterad så gjorde jag mej till och sorterade upp allt i kassar efter färg och temperatur. På det här viset var det bara att slänga i kasse efter kasse i maskinerna lite rappt. Kanske kunde man till och med få tvätta i den andra tvättstugan med. Den är ofta obokad nämligen. Då får man 4 maskiner tvättade på samma sväng. Det här är typ min nivå av rebelliskhet nu mer. Jag känner mej lite vuxet outlaw och tänker att ”tänk om andra visste att jag inte ens frågat”.

På snabba skor trippade jag bort och ner för trapporna till tvättstugorna. Upp gick dörren, fram susade jag i korridoren, och in i tvättstuga nr ett. När jag ställt allt på golvet så gick jag korridoren tillbaka för att dubbelkolla. Det här gör jag alltid på ren reflex av någon anledning. Varför vet jag egentligen inte då man alltid vet om man bokat eller inte liksom. Tvättstuga nr 1…. Fullbokad…. Av andra andra lägenheter än vår…. På tvättstuga nr 2 var det EXAKT samma scenario…. Jag till och med kollade ifall vi hade skrivit upp på fel dag eller månad. Men ICKE! Turligt nog så var det ledigt imorgon iaf. Och ännu bättre är att jag nu både motionerat alla kassar smutstvätt och sorterat klart redan ett dygn innan tvättmyset drar igång på allvar! Hur rebell är jag nu liksom!?!

Med Eva i luren frågade jag senare vem som skrivit upp tvättiden. Enligt egen utsago så var det hon. Jag frågade henne då vilken dag hon bokat. Hon påstod då att det var idag. Jag sade att nej det har du inte. Imorgon hörde jag henne svara frågade. Inte ens i Augusti svarade jag då. Då hade hon mage att fråga mej när jag trodde hon satt upp tid…. Inte alls undrade jag? Undra vad jag gjorde istället då fick hon ur sej lite konfunderat…. Det kan man undra mumlade jag tillbaka…. Hur som helst så tvättar vi imorgon…. Vad bra yppade hon då.

I vårt liv har man ingen aning om vad som komma skall. Man har endast en ambition och förnimmelse….

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats