Sträck som sträck | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Sträck som sträck

Eftersom det inte blev något med att hänga kläder på sträck så bestämde jag mej för att sträck plugga istället. Sträck som sträck liksom. Och med två releaser satta tills på torsdag så måste ju dom vara klappade och klara tills dess. Endast två dagars ”pillande” med dom innan dom ska sjösattas. Fast jag känner mej rätt hemma i dom redan.

Tanken är att jag ska dra av releasen av BodyCombat 84 med. Den börjar kännas rätt så bra i knop och kropp med. Jag ska försöka dra igenom den några ggr till för att få in det sista. Sen ska jag väl ta och sätta det exakta datumet på releasen av den med. Förhoppningen är inom kort. Men jag vill gärna ha kört dom två andra releaserna innan så att dom är ”ur systemet”.

Det ska bli skönt att ha fått allt ur mej så att jag på allvar kan njuta av det här kvartalet!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats