Release dax igen! | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Release dax igen!

Nu på torsdag, dvs 2/7, släpper vi på Member 24 två MAXADE Les Mills releaser! Den ena med högintensiva intervaller, den andra med bålträning.

Den första är Grit Strenght 33. En på många sätt annorlunda release mot nr 32. Här kör vi både med vikter och med ”endast” kroppsmotstånd. Detta skapar dynamik och intensitet i sann Grit-anda. Jag såå går igång på den här releasen! Jag säger bara LÅT 2 ! Sweetness!

Release nr 2 för dagen är CXWORX nr 39. En release som tar tillbaka några av dom moves som man såg mycket av i releaserna nr 25-30. Dessa ”slingas” ihop med dom lite nyare och sköna tonerna av den nyare och gladare CX-musiken. Jag så älskar plankan och låt nr 6 som går djupt in i den typiska ”CX-svedan”. Dom ger uttrycket sveda och värk en helt ny innebörd….

Tidtabell :

Dag : Torsdag 2/7

Plats : Member 24 Kyrkogatan , Gävle

Tid :

Grit Strenght 33 klockan 17:00

CXWORX 39 klockan 17:30

Kom dit och parta med oss vet ja’!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats