Gävle älskar Member 24 | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Gävle älskar Member 24

Member 24 älskar Gävle och Gävleborna. Gävleborna älskar Gävle och Member 24 tillbaka. Det stod mer än klart som korvspad efter dagens två klasser med mej vid rodret.

Inför BodyCombat så var salen redan fylld 10-15 min innan det var dags att slå an toner, sparkar och slag. Jag fick till och med be flera stycken att latja lite i gymmet eller vänta på nästa klass. Det var ju en given ALL IN klass redan på förhand! 150% kärlek är vad jag kände hela klassen igenom!

När det blev dags för BodyPump så var trycket inte direkt lägre. Jag hade med lätthet kunnat fyllt på med fler deltagare. Men jag tummar inte på säkerheten i dessa tider och fick även här be några att gymma eller på annat sätt träna för dagen. Sen blev blev en awesome öppning av BodyPump 114 i 60 min formatet.

Det är dagar som den här man inte fattar att det här med att hålla gruppträningsklasser faller under jobb… Kan detta verkligen benämnas som jobb ens? Jobbigt möjligen…. Men jobb?? PYTTSAN!

Som Kenta Gustavsson sade :

Jag har väntat så länge på just den här da’n.
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här da’n.
Den ger lust när den kommer
.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats