Lite nytt och fräscht till CHIITO 45 | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Lite nytt och fräscht till CHIITO 45

Solen och värmen dök upp igen som ett brev på posten. Jag som trodde den bestämt sej för att dra sin väg. Så lite softa och planera in lite nya övningar till Circle HIIT Outdoor 45 kändes som en bra idé. Lite nya och fräscha utmaningar behövs väl i solen liksom.

Jag försöker hålla formatet och tänket ungefär lika från gång till gång för att dom vana ska känna igen sej. Men att förändra övningarna lite för att hitta lite nytt ”godis” för hjärnan är alltid kul liksom!

På med paltorna och fram med skor och tidtagarur så kör vi! Klockan 16:00 är det TIME på Member 24 Kyrkogatan.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats