Mitt liv strävar alltid framåt | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Mitt liv strävar alltid framåt

Vare steg jag trampar och varje beslut jag tar är medvetna val. Varje stig jag vandrar och varje plats jag utforskar är en del av min resa. Vart jag är på väg och vart jag slutligen hamnar vet jag inget om. Varje sak jag gör och varje lärdom jag får är en gåva. Alla människor jag möter, vän eller eller ej, är en lärdom eller läxa att bära med mej. Allt jag gjort, bra eller dåligt, har gjort mej till den jag är. Alla beslut jag tar, på gott och ont, tar mej vidare på min färd. Mina brister, och styrkor, kommer alla att ta mej till nästa platå på min färd. Mina viljor och strävanden bär mej mot nya svar eller perspektiv.

Jag förstår att jag aldrig kommer att få alla svar, det accepterar jag. Jag har förstått att resan är det jag älskar. Jag älskar att livet, och alla omkring mej, påverkar mej på olika vis. Jag kommer hela tiden att göra mitt yttersta för att vara glad, och göra alla omkring mej det samma. Bli nöjd är något jag aldrig vill bli, jag vill alltid få med mej mer upplevelser. Att bli nöjd för mej är att ge upp, jag vill alltid vidare.

Undra vad som väntar oss nästa gång vi öppnar våra ögon? Vad är du nyfiken på?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats