”Fredagspumpen” - Asgarv och pannben | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

”Fredagspumpen” – Asgarv och pannben

Stämningen innan ”fredagspumpen” idag var för att säga det minsta lättsam. Jag skulle säga fånig och knäpp nästan. Halva salen stod och gapskrattade rätt ut innan vi ens lyft upp våra stänger. Under uppvärmningen kändes det som när man gick i skolan och alla hade varit med om något kul innan lektionen och försökte hålla tillbaka allt man kunde. Man såg verkligen hur många kämpade för att inte asgarva! Hur grym öppning!?!

Klassen gick sedan i en fas när man helt ändrade sitt fokus och bara släppte allt det lättsamma under några låtar och muskelgrupper. Det var som allt bara blev riktigt allvarsamt under ca 20 min. Jag tänkte att vad hände nu egentligen…!?! Men under biceps låten sprack allt upp igen och det börjades att både pustas, garvas och fånas igen.

Tro nu inte att detta betyder att man fjantade bort allt! Absolut inte! Men på den här klassen är det, och ska vara, en stor portion garv och skoj. Men det uppblandas såklart med massa hårt jobb. Fast…. Det var nog lättsammare idag än en genomsnittlig ”fredagspump”….

På ”fredagspumpen” tar vi inte livet så allvarligt… Livet är så allvarligt utan att man behöver förstärka det ändå liksom….

Smile, you’re at ”fredagspumpen”!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats