Min fru är bättre än din fru! | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Min fru är bättre än din fru!

Jag tar tillbaka allt gnäll jag hävt ur mej efter att jag helt på egenhand gjort vår i hela vår utemiljö! Helt plötsligt så överraskade Eva mej med att slå till med vårfest dagen till ära!

Trots att hon inte ens gillar pilsner så åkte hon och köpte några till mej. Hon valde ut några olika som hon antog kunde passa. Då hon inte själv gillar öl så valde hon buteljer och burkar av ovanlig design. Ovanligt kan ju bli ovanligt bra liksom!

Helt ok urval fick hon ihop måste jag säga.Två tjeckiska öl i burk, två klassiska Three Hearts på burk och två svenska som heter The Holley på flaska. Man känner sej ödmjuk inför denna osjälviska handling måste jag säga…

Inte nog med detta. Vi skulle tydligen få tapas till middag på vårfesten med. Det inhandlades således charkuterier, ostar, bröd, kex, jalapeños, melon, pilsnerkorvar och alla möjliga ”godigheter”. Hur perfekt blir inte detta till ett par rediga pilsner!?!

Hemma igen blev jag bortskämd med att sittandes i soffan bli serverad en eminent kall pilsner med reclinern utfälld. Den avnjöt jag framför teven i lugn och ro tittandes på en dokumentär om Peter Forsberg. Det här är en försmak av kvällens kommande tapas som känns helt ok i min värld!

Min fru är bättre än din fru!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats