Valentines Day Our Way | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Valentines Day Our Way

Alla hjärtans BodyPump fick allas hjärtan att rusa idag! Det var fullt blodflöde och gemenskap från första stund! Jag skulle säga att det var en djup kontakt med massor av lättsamhet och skratt i salen idag! Idag var klassen allt annat än stel, helt i enlighet med alla hjärtans dag!

På det familjära planet valde vi att köpa mat på Lilla Saigon som är “min” restaurang. Den ligger ett par jämfotahopp från där vi bor och har varit en favorit sedan jag var tonåring. Vi klev in där efter klassen och beställde med oss mat hem då vi inte kände för att socialisera med andra än familjen. Vi ville ha privat tid tillsammans. Asiatisk (Vietnamesisk) mat och ett par kalla pilsner var exakt det jag behövde efter en härlig pumpklass.

Just nu vilar vi magen lite. För om en stund ska vi käka lite efterrätt (dvs vi tre som är kvar hemma). Eva fick sej en påse “M-godis” (MNM) i present som hon ska ta sej an. Grabben ville ha lite färsk frukt som han ska ge sej på. Själv ska jag med stolthet värma mej lite mjölk och i den nersänka två st semlor för att med andakt njuta av “hetvägg” som jag fick i present. Till det knäpper vi en flaska bubblor. Och jag vet vad ni tänker… Kan man dricka bubbel till semlor och hetvägg? Har tomten skägg eller? Man kan ALLTID dricka bubblor! Det har inte med tillbehöret att göra!

Valentines Day Our Way.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats