Temadagar -Ett bra tillfälle att se varandra | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Temadagar -Ett bra tillfälle att se varandra

Jag har i hela mitt liv fnyst lite åt dom här kommersiella högtiderna som alla hjärtans dag osv. På senare år har jag totalt ändrat uppfattning och känner att dom fyller en viktig funktion.

I dagens snabba samhälle är dessa dagar ett bra tillfälle för att pausa och öronmärka en stund för att se varandra under en viss paroll. Just idag på alla hjärtans dag kanske det kan vara att tillsammans laga något gott och dela en skål. Eller varför inte äta en middag på restaurang med en vän eller person som är viktigt för dej på något vis. Att viga en stund åt varandra på sidan om vardagsbruset är viktigare än man tror. Att då använda dessa temadagar känns väl helt plötsligt rätt rimligt och vettigt tycker jag.

När man sen möts under just det aktuella temat är det ett bra läge att se den/dom personerna man valt i ögonen och verkligen berätta varför man valt dom och hur viktiga dom är. I min värld ersätter inte ett sms (som oxå är bra) djup ögonkontakt och närvaro! Vi behöver säga till varandra varför vi är viktiga för varandra på ett djupare vis än i kön på Ica.

Vem/vilka vill du ta tillfället att berätta för att just den/dom är viktiga? Det är ju bra läge idag på alla hjärtans dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats