Du och dina val | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Du och dina val

I min värld finns det nästan allltid två val. Dom är inte alltid så uppenbara, men dom finns där allt som oftast. Ibland ser jag dom inte direkt. Men efter lite eftertankar (ibland längre, ibland kortare) så dyker dom upp.

Valen är inte alltid så lätta att finna eller att välja från. Men så är livet i stort med. Ibland känns det som att välja mellan pest eller kolera. Då är det viktigt att förstå att valet du gör kommer att generera i nya val längre fram. Det betyder att detta är bara en del av helheten. Det viktiga är då att göra ett val och inte rädas det. Längre fram får man byta inrikting om det barkade iväg åt ett annat håll än tänkt. Vad gör det liksom? Allt blir ju inte rätt på första försöket! Det är ju bara att göra om. Det viktiga är ju att ambitionen var att göra något.

Ett val och försök är bättre än att någon annan tar det åt en. Man vill ju styra sin skuta fram. Att göra sitt val i samråd med någon man respekterar är också ett val… Tillsammans är vi starka.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats