Vårt gym -En plats för alla | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Vårt gym -En plats för alla

En sak som imponerar på mej är att så väldigt många på gymmet kommer och tränar så många dagar per vecka. Det är inte endast personer som kommer från ett tränande sedan tidigare. Många är personer som hittat till sin träning i vuxen ålder.

Många av dessa imponerade personer kommer så ofta som 4-5 dagar per vecka. En hel del kör fler än 1 pass några ggr per vecka dessutom. Fler och fler bryter av med egen gym och löpträning emellanåt för att komplettera sin träning med mångsidighet.

När dom här grymma människorna kommer hit så ofta knyter man ofta många viktiga och tighta vänskapsband som antagligen aldrig skulle knytas om det inte var för att dom hamnade hos “oss”. Här skrattas och planeras det för nya träningsutmaningar och även träffar utanför gymmet. Det här gör att hela gymmet känns som ett “vuxendagis” dit man vill tillbaka dag efter dag, och vecka efter vecka.

Myten om att gymmet är för en viss typ av människor stämmer inte på vårt gym iaf. Här är vi långa eller korta, taniga eller runda, ljusa och mörka, tystlåtna eller snacksaliga, från Sverige eller vart som helst, med höftproblem eller snabba fötter. Här är vi alla exakt lika viktiga. För utan varje individ skulle det saknas någon ingrediens till den kryddiga och krämiga atmosfären. Men vi söker ständigt nya tillskott för att fortsätta krydda upp allt.

Vi kallar det livsstil.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats