Vad vill du? | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Vad vill du?

Så många jag hör säga :

– MEEEN inte måndag igen….

– Måndagar är som sämsta, då är det så långt fredag kväll igen.

Jag förstår inte riktigt denna inställning. Själv vill jag leva och njuta av alla dagar, alla veckor och år. Att det kommer tillfälliga dagar som är sämre lär man inte komma ifrån. När dom kommer jobbar man sej igenom dom och löser det hela. Men att schemalägga att det ska vara bra fredag till söndag och resten en väntan på dom är väl att lägga käppar i hjulen för sej själv? Varför lida 5 dagar och njuta 3 när man kan leva alla dagar?

Det där är en klyscha säger den del. Man kan ju liksom inte ha det sådär bra jämt. Varför inte säger jag? Är det inte så bra, sträva dit. Om du inte är där, försök. Fast i det stora hela handlar det om din inställning och dina tankar. Du blir till det du tänker. Se också till att ha folk omkring dej med en positiv inställning. Positiva människor lyfter dej, negativa drar dej ner. Vill du ha en klarblå hinner eller en molnig?

Trivs du inte med den vardag du skapat så byt ut. Du har liksom EN chans på dej att få det rätt. Och det är aldrig för sent att bygga om. Varje dag du väntar är ett slöseri.

Det handlar om en enda fråga:

Vad vill du göra?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats