Mindfullness i Bang Niang | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Mindfullness i Bang Niang

Den här delen av Bang Niang Beach i Khao Lak där vi bor är så lugn och skön. Här råder lugnet och harmonin.

Igår kväll innan vi lade oss åt vi på stranden. Det var då vi och kanske ca 6 st andra här. Nu till frukost var vi till en början helt ensamma förutom personalen på restaurangerna. Nu är här kanske 6-8 st andra som tillkommit.

Det här är verkligen en grym del av Khao Lak. Här finns inga strandförsäljare eller massa stress. Inga paragliders eller störande moment finns här. Här finns endast havet, restauranger och mindfullness. Kanske är detta en av dom sista oaserna här… Vi har så prickat rätt med denna plats.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats