Förstahel dagen på Koh Samet | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Förstahel dagen på Koh Samet

Första hela dagen här spenderades med att sola och bada. Ambitionen att göra något annat fanns inte.

Det är skönt att få några dagar med att inte göra någonting alls när man kommer hit. Vi promenerade således fram och tillbaka på stranden eller låg på den sovandes. Syftet med att resa är just att vila ut med.

Middagen åt vi vid 20-tiden inne i byn på en liten enkel lokal restaurant. Vi beställde en Som Tam (papayasallad) som extrarätt. De visade sej att “no Spicy” antagligen hördes “spicy”. Jag älskar verkligen stark mat, men den gick omöjligt att äta. Det kändes som om hela ansiktet svällde upp och sen var det försöket på att få känsel i ansliktet över….

Med svullet ansikte och läppar gick vi hem och försökte sova igenom svedan…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats