Sista fixet inför resan | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Sista fixet inför resan

(Om bilderna fortsätter att inte fungera så kommer instagram fungera som bildbok så länge. Vloggen kommer även att användas igen. Följ oss gärna där. Vi kommer att länka här på bloggen till våra vloggar. Men fungerar det inte så är det enklast att följa oss på youtube för alla uppdateringar. Address : Youtu.be/UCCOs7c9N-EtJHS4nc6JLSKA)

Efter en härlig julafton med massa samkväm och kärlek med Evas del av familjen så bar det av det hem igen. Vi valde att åka hem i god tid så vi kunde avsluta det sista inför resan imorgon.

Hemma igen så laddar vi upp alla kameror och tillbehör för resan. Båda våra vlogg-kameror behövs om vi ska försöka oss på att få med det vi får för oss både på land och i havet. Till det ska det ju uppdateras lite telefoner och paddor. Musik ska ladda ner till offline-läge på Spotify och lite filmer ska väl fås ner från några streamingtjänster med.

Ingen resa utan ny hatt har jag alltid sagt. Jag fick en värsting i julklapp idag! Hur grym!?! Säckväv med guld och glitter lär äga hela resan! Dessutom så är den tunn och fin. Den här kommer att bli somrigast ever!

Imorrn’ drar vi mot Thailand baby!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kickilina

  Tänk om ni skulle ta och koppla av och lämna alla kameror hemma för en gång skull. Ta det lugnt och bara njuta istf att dokumentera allt. Tids nog får era vänner höra hur ni haft det. Det tror jag skulle kännas skönt och avkopplande för er som annars har full speed i livet. Trevlig resa !

  1. Eva Och Johan

   Såg inte detta förens nu, Sorry. Det skulle absolut vara en sorts resa att testa. 😊 Att bara vara är ju viktigt med.
   Ska suga i mej lite av det. Tills bästa gång 🙏🏾

Annons
stats