Kroppen och knoppen är återställda! | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Kroppen och knoppen är återställda!

Kroppen känns återställd efter helgen. Det gick fortare än jag tänkt med det . Hade räknat med att känna mej tillbakahållen och sargad ett bra tag in på veckan. Men redan idag är träningsvärken och alla dom symptomen puts väck! Även skallen är tillbaka fullt ut. Så idag känner jag mej hungrig på att få gränsla hojen och bränna av en klass RPM 84.

Det var nog bra att köra BodyCombat igår istället för BodyPump. På det viset fick kroppen vila motståndsträning. Och den vilan räckte tydligen. Det är ju så man bygger upp kroppen med. Det är ju variation som bygger upp istället för att monotont bryta ner kroppen. Det är inte alltid vad du gör som är det viktiga. Utan att du varierar det så när en grej vilar så gör du det andra, sen tredje osv innan du börjar om igen.

Skönt att vara tillbaka!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats