Mot söders höjder | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Mot söders höjder

På bussresan hem från Stocholm kom jag fram till att det var riktigt skönt att sitta med tinningen emot fönsterrutan. Kroppen var fortfarande varm och den svala rutan gav skön svalka. Hela vägen hem satt jag där mot den “durrande” rutan.

I kombination med det svaga ljuset var det en av dom absolut vilsammaste miljöer jag befunnit mej i. Det var verkligen en zen-känsla över hela färden hem. Och det behövdes verkligen efter den här intensiva helgen.

När jag drygt två timmar senare klev av hemma i Gävle så kickade hemlängtan in så hårt. När jag efter dom 5-6 minutrarnas promenad hem såg ljuset från söders höjder så var det med av rejäl hemkänsla jag ökade takten för att komma hem. Söder har verkligen snabbt blivit min och familjens plats på jorden. Och så skönt det var att få träffa dom igen efter två dagar.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats