Initial Training #DONE | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Initial Training #DONE

Att nöta vidare med Grit Strenght hela eftermiddagen var minst sagt TUNGT! Stången blev tyngre och tyngre , plattorna med. På slutet kändes 5:an som en 20:a typ. Inför varenda repetion var jag tvungen att ljuga för mej själv så jag trodde den var den sista. Dom sista hoppen var nästan helt obefintliga. Det har varit en helt galen eftermiddag!

När vi körde sista teori-grejerna så var det nästan svårt att ens begripa vad det handlade om. Koffeinet var för svagt och gav ingen effekt tillslut. Det var på den nivån att jag trodde att jag inte skulle komma ihåg min koreografi inför sista presentationen ens.

När jag fick mina 10 minuter att förbereda mej var jag tvungen att bestämma mej för att gå på känn. Det var ingen idé att lägga upp någon plan ens. Det var bara att slå på musiken och låta kroppen och skallen göra det dom ville med mej. Och som en skänk från ovan kickade överlevnadsinstinkten in. Jag fick sån kraft att allt bara gick och gick och gick. Jag kände ingen trötthet i huvudtaget. Jag hade kunnat köra 20 minuter på ren överlevnad kändes det som. Helt klart den bästa presentationen på hela helgen! Jag fattar inte hur man kan leverera så grymt när kroppen och knoppen är helt tomma! Jag blev nästan lite rädd för mej själv. Bara nästan alltså….

Feedbacken efteråt löd : Vad ska jag säga…. Åk härifrån nöjd med din insats. Känn dej nöjd och kör Grit . Du får självklart ett PASS idag. Här har du näven!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats