Fördelen med att bo på hotell | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Fördelen med att bo på hotell

En av dom mer angenäma sidorna av att ligga borta på hotell är hotellfrukostarna. Man måste bara älska att komma till ett rum fullt av läckerheter som det bara är att plocka på sej av! Jag skulle lätt kunna bli hotellfrukost-beroende! This is my game , and i play it more than WELL !

Just här på Central Hotel och restaurangen La Gare är det bättre än bra. Och jag vet att dom håller sej på denna nivån då jag bott här förr.

Dom gör egen müsli , har många sorter av bröd skinkor och ostar, kvarg med eller utan smaksättning. Listan skulle kunna göras lång. Min största begränsning är bara hur jag ska få ihop allt jag vill testa. Det brukar dock lösa sej.

Just idag var jag och en till först på plats. Det var riktigt soft och intimt. Var och en för sej alltså. Det var verkligen en grym start på farsdag, fast jag var på ensam. Så nu är jag redo för dagens uppgift som är Initial Training dag 2 med examinering på Grit utbildningen.

Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats