Mot Initial Training | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Mot Initial Training

Då var dagen här. Dags att se ifall mina förberedelser har varit bra nog för att praktiseras på Grit Inital Training.

Jag gick tidigt hemifrån så att jag inte skulle behöva stressa. Jag ogillar verkligen stress när jag reser på egenhand. Jag är för osamlad för att palla med det. Då hamnar jag väl på fel tåg eller nått.

Fast jag var tidig till stationen så var tåget redan där när jag kom ut på perrongen. Det gjorde att jag kunde kliva på och slapp då stå ute i det kalla och fuktiga vädret. Det hade inte varit jättekul att börja dagen med att frysa.

Tågfrukost är nice! Det är rätt härligt att äta sin frukost på tåget. Då dödar man både lite tid och får ge smaklökarna lite belöning med. Sen kan man softa och samla sej inför dagens kommande uppgifter. Det behövs verkligen.

Framför mej massor med information, presentation och träning.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats