Initial Training -Dag 1 | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Initial Training -Dag 1

En helt GALEN fast underbar dag har passerat! Det har varit massor med info och det på detaljnivå. Det visade sej att Martin som har utbildningen är en tekniknörd som mej, så vi “grottade” ner oss i “teknikträsket”.

Dagen idag var vigd åt Grit Strenght. Så vi har stött dom låtarna om och om igen. Det har varit på den nivån att man har fått plocka av vikter allt eftersom att kroppen inte längre håller för vikterna. Det finns liksom en gräns för när man inte pallar benböj eller axelpress med sin normala stång eller viktplatta.

Det visade sej att det var väldigt många som fått samma presentationslåtar, så Martin frågade ifall någon ville byta sin låt mot någon annan. Får jag lite tid på mej att förbereda mej så kan jag väl köra en annan istället erbjöd jag mej. Så med lite plugg i ryggen så presenterade jag låt 2 istället för låt 5.

Jag var redigt nervig innan. Men efter lunch så drog jag av den och fick bra feedback rätt igenom. Alla “hörnstenar” satt som dom skulle, både verbalt och fysiskt. Snacka om att en sten släppte från mitt bröst! Nu pratar vi BUMLING! Jag är själv rätt förvånad att det gick så bra då jag helt plötsligt bytte låt. Det är väl inte idealiskt, men det gick ju.

Nu ligger jag sopslut på hotellet efter att ha ätit och druckit ikapp mej lite. Man måste bara älska 7-11. Bara att hugga en påse med färdig mat, några drycker och den klassiska megastora kaffemuggen som jag tror bara finns där. Den är stor nog åt mej till och med. Sen upp på rummet, äta, duscha och sen återhämta sej lite innan man får plugga lite inför dag två.

Grit Cardio ska köras och nötas imorgon förmiddag, sen presentation på den. Lite Athletic på det och Strenght presentation på det igen. Har man då fått till sina presentationer bra på alla bitar så får man hoppas på ett PASS. Men dit är det en lång dag kvar.

Nu är det plugg och återhämtning kvar. Vad gör man annars ensam en lördag kväll på ett hotell i huvudstaden.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats