Vuxentid | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Vuxentid

Eftersom det är fredag och Eva slutade tidigt så passade jag på att komma hem lite tidigare med. Eftersom vi inte hade några direkta göromål innan BodyPump så tänkte vi passa på att titta på lite teve och hänga lite i lugn och ro. Det är sällan vi sitter rakt upp och ner mitt på dan så det var väl bara att passa på när det är fredag och allt liksom.

Teven funkade precis som vanligt, inga konstigheter. Ljudet var det sämre med. Det var absolut knäpptyst till och med. Efter kanske 10 min blev vi varse om att ljudet funkade på nätet men inte på teve-delen. Hur vi än trixade med ljudet så fick vi inte igång det. Jag tror jag återställde ljudsystemet minst 3 ggr, kände på kablarna otaliga ggr och hade mej. Vi rockade alla fjärrkontrollerna och knappade runt på allt som fanns medan jag kröp runt på golvet medan frustrationen ökade. Tills… Eva stängde av teveboxen och slog på den igen. Sen hördes alla möjliga ljud… Och HÖGT! Turligt nog hade det bara gått 30-40 minuter då. Vad är väl 40 minuter liksom?

Det var den tevestunden på tu man hand det…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats