Sista förberedelserna inför helgen | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Sista förberedelserna inför helgen

Jag blir alltid så hungrig på dom här långa utbildningarna som är heldagar. Så sista förberedelserna inför helgen blir att skaffa lite ätbar nödproviant.

Normalt brukar jag ha med mej några proteinbars, lite nötter, frukt, lite att dricka och en låda sallad. Salladen för att jag ska slippa gå ut och köpa mat på lunchen. Skulle det behövas lite extra tid till att plugga så är lunchen perfekt. Nötter och bars äter jag för att stilla mitt snacks-behov och min nervositet. Dag två brukar jag väl få gå iväg och köpa lunch och det som tagit slut ibland.

Det sista jag gör är en kort titta-igenom-sväng ikväll. Efter det tror jag att jag vilar skallen lite. Man vill ju vara utvilad till helgen med liksom.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats