Förstudier | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Förstudier

Avslutar min kväll liggandes i sängen grävandes info om Les Mills Grit från nätet och allt som har med det att göra.

Än är det långt kvar tills jag får något Grit-material från Les Mills att jobba med. Men tills dess vill jag försöka knäcka nöten och den röda tråden lite för mej själv. Jag vill försöka få bra grepp om träningsformen och dom tre olika formerna. Allt från uppbyggnaden till upplägg och tänk.

Ska kolla “vårt” schema på gymmet och försöka se hur våra Grit pass ligger. Allt för att försöka se hur jag kan få in så många klasser som möjligt som deltagare. Jag vill kolla hur kroppen reagerar och hur hårt jag kan pressa mej för att vänja mej med intensiteten innan utbildningen. Det sista jag vill är att få en chock på utbildningen och bomma den pga det.

Frågor som hur tunga vikter pallar man i strenght? Vad är plotten med Athletc som förr hette PLYO? Vad driver upp pulsen i Cardio? Hur tufft är det totalt sett och är jag i form nog att sätta allt ?

Till min fördel har jag min licens i Les Mills Sprint. Där har man intervall-upplägg med, fast på cykel. Sen har jag även här den sk floor coachingen där man måste klara att släppa koreografin och musiken för att hjälpa deltagarna med tekniken. Sen ska man ändå klara att hitta tillbaka till koreografi och musik utan att “tabba” sej.

Ännu en “resa” har börjat.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats