Klassrutiner | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Klassrutiner

Sedan vi flyttade in till Gävle så har jag ändrat mina “klassrutiner”. Der här har blivit helt utan att jag tänkt eller planerat det. Istället för att gå igenom spellistorna på kvällen sista gången så blir det vid frukost. Jag är bättre förberedd på det viset eftersom det är närmre klass i tid.

Eftersom jag är piggare på morgonen så ökar även min impulsiva sida. Det i sin tur gör att jag får lite mer impulser till att mixa releaserna lite. Och just nu inslutet på kvartalet så behöver man lite sköna tunes som man känner igen på klasserna.

Idag fick jag ingivelsen att “mixa upp” både RPM och BodyCombaten lite. Förutom några sköna låtar rent geografisk så kommer en “favvo” från dom releaser jag gick grundutbildning på från båda koncept.

Sing-a-long-varning till min men alla andras (kanske) förtret! Vem hat-älskar inte sjungande tondöva män med mikrofoner?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats