Till DEJ som kommer till SomOss | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Till DEJ som kommer till SomOss

Tänkte ta tillfället i akt och tacka alla personer som kommer hit och läser. Detta är “vardagsterapi” för oss och orsaken till att det en gång startades en blogg. Men utan läsare ingen blogg i slutändan. Lite som gruppträning utan , grupp.

Den senaste 1,5 månaden ca har det varit en markant ökning av antalet läsare som kommer hit och “hänger” med oss. Det är måttet på att det vi faktiskt gör fyller en funktion. Inte nog med att antalet besökare ökat, antalet återkommande läsare har ökat med. Dom återkommande besökarna är i slutändan dom som får den här “terapin” att växa.

En annan kul grej är hur den interaktiva delen av det här ökat. Dvs hur pass många det är som på olika vis väljer att höra av sej på olika vägar. Mejl, kommentarer via bloggen och Facebook tex. Fortsätt att delge allt ni känner och vill. Kanske kan det till och med vara andra saker som tips och rekommendationer.

Tack till er alla som hänger med oss i vårt vardagsbrus. Hoppas du/ni trivs , det gör iaf vi.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats