Sprint 17 -Den oberäkneliga | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Sprint 17 -Den oberäkneliga

Den nya releasen av Les Mills Sprint är nr 17 i ordningen. Och vid första anblick sådär så är det inget speciellt med den. Men när man går lite djupare in i den så är den mer annorlunda än man först tror. Åtminstone för mej som cyklat Sprint sedan release nr 7 så är den här rejält annorlunda.

Musik :

Musikmässigt är det i det stora hela inget inget nytt. Som vanligt är den lyftande , energisk och rejält drivande. Kanske är den mer gladlynt på sina ställen, framförallt sista aktiva låten innan stretch skulle jag säga. Förövrigt är den en låt jag haft i andra träningsformer innan.

Koreografi :

På senare tid i Sprint har det blivit vanligare med blandade intervaller. Tex så har man blandat styrkeblock i samma låt som tex power eller sprint. Ibland har det väl hänt att det varit olika längder på dom olika blocken och intervallerna med. Men i det stora hela så har det ändå varit “gamla goa’ Sprint” liksom.

Nu har man lagt upp det så att i princip hela vägen så får man mixade intervaller och med olika längder på intervallerna med. Det kommer med största sannolikhet göra att man omöjligt kan bli bekväm och falla tillbaka i den förra intervallens “lunk”. För efter din intervall kommer antigen tiden eller motståndet att ändras. Det doftar utveckling lång väg!

Utvärdering :

Sprint 17 kommer att bli releasen där man kommer att få räkna med att ställa om hela tiden. Det i sin tur kommer att ge dej dom resultat du inte nått innan.

Förutom att releasen är “oberäkneligt” så kommer den att kännas riktgt kul eftersom det sker nya saker hela tiden. Det kommer alltså att bli lite mer för huvudet än man är van med.

Var beredd på att vara oförberedd.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats