Lugn weekend enligt schema | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Lugn weekend enligt schema

Den kommande helgen ser ut att bli precis enligt schemat. Med helg räknar jag fredag, lördag och söndag. På något vis har fredagen alltid ingått i helgen för mej. Det engelska ordet weekend är mer passande liksom.

Helg enligt schema är :

Fredag : BodyPump 17:00

Lördag : RPM 09:30 och BodyPump 11:00

Söndag : Ledig

Det här upplägget är helt grymt för mej. Fredagen somnar man bra efter “pumpen”. Pigg och stärkt på lördag morgon och bryter in hela helgen med RPM och “Combat”. När söndagen kommer så är man fritidsforskare och kan vicka på tårna och ladda upp för veckan som kommer.

Att ha söndagarna lediga är perfekt. Då blir det inte många “knop” gjorda. Behövs det då så kan jag hjälpa till med “pumpen” eller Cross Training om det behövs.

Dom senaste 8 söndagarna har jag haft klasser räknade jag ut. Så nog finns det behov med extra insatser där. Men nu ser det ut som om helgen kommer att bli “lugn” iaf. Att en helg är lugn innebär ju liksom inte att man ska vara sysslolös, mer att man får göra det man vill.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats