Afrikansk curry en fredag | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Afrikansk curry en fredag

Har man haft utgifter så måste man täcka dom med lite intäkter, det är sedan gammalt. Idag var det BodyPump för mej och löpband för Eva på utgift-sidan, och Köttfärs Africana stod för intäkterna. Ett bra upplägg måste jag säga. Och med kidsen borta på sitt så var det inga problem att fylla på tallriken flera ggr, ren vinst!

Snacka om kräm-i-kistan-mat! Köttfärs kryddad med curry för det första. Lägg till det trög-vispad vispgrädde som är slagen över innan det åkte i ugnen. Snacka om att det k*****e i munnen! ALLVARLIGT alltså!! Ihop med råris som är 200% godare än vanligt ris satt det som en “smackadong” i smaklökarna och sedermera kistan!

Det enda jag funderar över är…. Rätta mej om jag har fel…. Curry är vad jag vet en asiatisk krydda (i olika tappning). Men Köttfärs Africana då? Afrikansk curry?? Eller har Africana inget med Afrika att göra? Eller finns curry i Afrika?? Go figure!?!

Och nej , ingen smalmat detta. Men GÖTT!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats