Nypremiär med grymt avslut | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Nypremiär med grymt avslut

Evas nypremiär på ZenZen gick lugnt och fint. Hon kände sej fram på Toningen med Emelie vid rodret. Hon ville få en liten indikator på hur kroppen skulle kännas så hon höll sej rätt lugn klassen igenom. Allt som allt kändes kroppen rätt ok efter omständigheterna.

Jag kom hem lite senare än Eva då jag körde både Sprint och CXWORX idag. Båda klasserna kändes riktigt bra. Dessutom så sitter CX:en bra nu trots att jag inte kört så många klasser på den här releasen. CX är verkligen grymt när den sitter djupt.

Mörkret hade fallit när jag kom hem. Det här blir vår första höst här i Gävle och jag bara älskar vyn på vår gård när mörkret gett sej till känna. Den här vyn är verkligen något helt annat än vi varit van med under åren i Valbo. Jag kommer verkligen att älska även den mörka tiden på året nu.

När jag kom hem blev jag bjuden på chili och vitlöks-kyckling med pesto. Till serverades jag en sallad med hemgjorda krutonger och pinjenötter. En inte helt fel middag efter två träningsklasser. Eva är verkligen bättre på matlagning än dom flesta restauranger vi har att tillgå. Hon behöver INTE be om ursäkt för sina färdigheter.

Livet på Södra Kungsgatan rullar på rätt lätt nu måste jag tillstå…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kickilina

    Man kan inte låta bli att fnittra lite åt dig ( i all välmening förstås) du ser positivitet i allt t.o.m en vy som består av en hel del höghus med lampor tända i fönstren. Man kunde tro du såg ut över fjälltoppar eller havet eller nåt men nej höghus !!! 😁🤭

Annons
stats