Ikväll fortsätter allt | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Ikväll fortsätter allt

Det känns grymt inspirerade att Eva kommer med till gymmet ikväll. Hon saknas där av både mej och många av dom som tränar hos oss. Vårt gym är som ett vuxendagis där vi alla är viktiga och har en egen plats och funktion att fylla. Det här märker dom allra flesta som börjar hos oss,. Man blir liksom nära vänner snabbt.

Givetvis blir det en tuff resa tillbaka för henne. Men eftersom hon, precis som jag, tränar för att det är hennes livstil så kommer hon att hitta hela vägen tillbaka till formtoppen. Många där kommer att inspirera henne, precis som hon inspirerar andra i sin tur.

Det är bara att kliva in och visa vart skåpet skall stå! När väl första stenen är kastad så kommer det att gå av bara farten sen. För hon har vad som krävs. Dessutom så behöver jag henne där för min inspirations skull.

Ikväll fortsätter allt där det tillfälligt stannade av med inspiratör Eva.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats