Pluggprepp | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Pluggprepp

Med en klass BodyCombat i ryggen och det faktum att jag gick upp klockan 4:45 imorse ska jag nu lura Mr Sandman AKA John Blund. Minutiös planering och list krävs.

Nerladdning av alla releaser så inget krånglar med nätet är alltid nr 1. Att streama är inget jag håller på med. Är allt nere så funkar det alltid felfritt. Så länge som jag är vaken förstås. Annars kanske det går in underförstått.

Mina trådbundna Sony-lurar med dom extra mjuka puffarna är alltid med när det är nya releaser som ska in. Eftersom det blir så många timmar behöver öronen utvändiga mjuka lurar för att slippa skavsår. Det har fick jag ofta förr.

En större kanna extra starkt kaffe ska i. Utan den är jag förlorad på förhand. Jag lär somna i låt ett på första releasen annars. Kaffe förstår mej som ingen annan på denna jord.

Taskig efter-duschen-frisyr och Evas rejält för starka läsglasögon med extra förstoring är grejen. Dom får min 10 tums iPad att uppfattas som typ en 20 tummare. Dom här brillorna är asgrymma så länge man sitter still med dom. Börjar jag gå omkring med dom så verkar allt flyta omkring och är suddigt. Det blir lite LSD-varning på det hela.

Med den här perfekta “preppen” måste jag väl klara mej igenom minst 4-5 låtar med lite tur! #KÄMPA

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats