Flygresa bokad | Livet Som Oss

Livet Som Oss

Annons

Flygresa bokad

Man kan tycka att det borde vara enkelt att beställa en flygresa tur och retur till Bangkok för två vuxna. Det är ju bara att surfa in på en sökmotor , fylla i ut och hemresedatum , antal pers , ut och hemreseort och trycka på knappen. Sen är det ju bara att välja vilken av resorna man vill ha baserat på resebyrå , flygbolag , standard , resetid och pris. Efter det betalar man ju bara med visakort eller banköverföring. Det kan inte bli enklare än så , typ 3 minuters jobb liksom.

Vi å andra sidan lyckades med konststycket att få betalningen avbruten mitt i fick prova flera olika resebyråer innan vi tillslut fick verifiering på dom avbrutna resebokningarna dagen efter , dvs på fler än en. Efter telefonköer och lite strul lyckades vi tillslut få resorna avbokade och fick börja om.

Dom resorna vi strulade med och fick avboka skiljde sej en del ifrån varandra i pris. Det var då typ en dag efter detta jag hittade på en billigare resa med den stora mer kända resebyrån Ticket. Inte nog med att resan var billigare , Ticket har ju till och med en butik (säger man butik?) här i Gävle. Snacka om win win situation !

Efter allt strul så är vi nu iaf bokade :

25/12-19 lyfter vi från Arlanda och landar i Bankok 26/12-19, hemresa 24/1-20. Vi bokade direktflyg som vi alltid gör, vi är bekväma och det känns bäst. Vi åker med Thai Airways för dom är vi så nöja med . Bra benutrymme , all mat (3 mål) och dryck ingår från man lyfter tills man landar. Det är bara att hämta snacks och dryck mellan målen om man nu vill med. På det här viset börjar semestern när man kliver på planet och man slipper strula med massa pengar och annat på planet.

Det ska bli så skönt med en hel månad som är helt oplanerad i Thailand. Det är det som är 50 % av resan. Att efter frukost bestämma om vi ska stanna eller åka är så grymt härligt . Att bara sitta på en plats eller besöka olika platser runt om i landet helt utan krav på att planera något i förväg är exakt det som är vårt sätt!

En ryggsäck att dela på tillsammans med kvinnan jag älskar tar vi oss an underbara Thailand ! Öst till väst , nord eller syd ! Vi åker dit det är varmast och låter temperaturen bestämma vårt väderstreck !

Let’s go backpacking !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats